Ajankohtaista

9.7.2018Jazzviikon aikataulu (16.7.-22.7.):Lue lisää »8.6.2018Bodycombat sittenkin kesällä:Lue lisää »25.5.2018KESÄLUKKARIT:Lue lisää »6.11.2017Kuntosalikortin ostaneelle ensimmäinen kuntosaliohjelma kaupan päälle!Lue lisää »26.6.2018Ti ja to klo 10.00 senioritunnit kesätauolla vain 16.7.-31.7.Lue lisää »25.6.2018Ke spin/core, ke klo 11 pilates & su spin/crosscore kesätauolla heinäkuun ajanLue lisää »16.6.2018Ma tunteihin aikataulumuutoksia:Lue lisää »

Yhteystiedot

Porin Kuntotorni Oy
Porin Kunnon Fiilis Oy

Kalevanpuisto 54,
28120 Pori
Puh.020 7871370
kuntotorni@kuntotorni.fi

Vastaanoton aukioloajat

Ma 12.00-20.00

Ti-To 16.00-20.00

Pe 16.00-18.00

La 9.30-12.00

Su 17.00-19.30

Voimassaolevalla kuntosalikortilla
05.00-22.00

LÖYDÄT MEIDÄT MYÖS FACEBOOKISTA & INSTAGRAMISTA

 
1 2 3


Les Mills Bodypump®

BODYPUMP® on yksi tehokkaimmista ja nopeiten vaikuttavista harjoituksista. Tunnilla tehdään harjoitteita levytangon, painojen ja step-laudan kanssa. Sen tarkoitus on muokata ja voimistaa nopeasti koko kehoasi sekä kehittää lihaskestävyyttä ja pitää yllä lihasmassaa. Voit vaihdella käyttämiäsi painoja itse, minkä vuoksi tunti todellakin sopii hyvin eritasoisille liikkujille. Tunti ei sisällä askelsarjoja. Ohjelma vaihtuu 3kk:n välein.

https://www.youtube.com/watch?v=vtIQcIMr7iM

Less Mills BodyCombat®

BODYCOMBAT® on yksi Les Mills -sarjan suosituimmista tunneista. Tunti koostuu tutuista taistelu- ja itsepuolustuslajien  lyönneistä ja potkuista mm. karate, nyrkkeily, taekwondo, kickboxing ja muay thai. BodyCombat sopii kenelle tahansa, joka haluaa hauskan, erilaisen ja haastavankin treenin ja pitää vauhdikkaista sykettä nostavista tunneista. Tunti kehittää yleiskuntoa, lihaskuntoa, räjähtävää voimaa sekä kehon hallintaa ja koordinaatiota. Vahvistaa sydäntä ja keuhkoja ja mikä parasta, kaloreiden polttaminenkin voi olla hauskaa. Ohjelma vaihtuu 3 kk:n välein.

 

Kuntotrimmi (kesälukkarissa "kesätrimmi")

Kuntotrimmi on tehokas lihaskuntotunti, jossa käydään kroppa läpi päästä varpaisiin. Välillä voidaan tehdä myös sykettä nostattava harjoitus. Töitä tehdään tunti ja lopuksi venytellään. Tehokas paketti joka sopii kaikille!

Kuntotunti

Tunnin tärkein apuväline on step- lauta. Laudalle askelluksen lomassa treenataan ylävartaloa, käyttäen apuna painoja ja voimatankoa. Tällä tunnilla hiki virtaa ja syke nousee. TEHOPAKETTI!

BodyRip

Haasta itsesi ja/tai kaverisi treenaamaan mm. huippu-urheilijoiden arvostamalla TRX Rip Trainerilla. Vahvista kroppaasi kokonaisvaltaisesti, mutta erityisesti KESKIVARTALOASI! Tunti sopii niin vasta-alkajalle, kuin kokeneemmallekin treenaajalle.

Kahvakuula (käytetään osana eri tunteja)

Yksi monipuolisimmista  ja tehokkaimmista kuntoilumuodoista,  jossa kehittyvät sekä lihas-, että kestävyyskunto, voima  ja liikkuvuus.  Kahvakuulaharjoitteet kuormittavat samanaikaisesti useita isoja lihasryhmiä sekä ylläpitää ryhtilihaksia. Kuulan paino valitaan oman lähtötason mukaan, joten tunti sopii myös vasta-aloitteleville kuntoilijoille. Circuit tunnilla tehdään kahvakuulaliikkeitä kiertoharjoittelumuodossa. Yksinkertaista ja monipuolista.

Core

Core on tiukkaa keskivartalotreeniä. Treeniin kuuluu niin rutistuksia, pitoja kuin apuvälineillä/lisävastuksella tehtävää harjoittelua. Keskivartalo kuntoon! (osana spinni/corea)

CrossCore

Toiminnallisen harjoittelun tunti, jossa liikkeet tehdään Crosscore naruilla vartalon omaa painoa hyödyntäen. Crosscoren avulla kehitetään kehonhallintaa ja tasapainoa kasvattaen kokovartalon voimaa nopeasti, sekä olka- ja lonkkanivelten liikkuvuus paranee. Itse voit säädellä tunnista helpon tai haastavan. Todellinen keskivartalo treeni. Rohkeasti kokeilemaan, Ihastut varmasti!

https://www.youtube.com/watch?v=e6lBfu63N64

Zumba

Kuumia rytmejä, hymyileviä kasvoja, hyvää energiaa ja liikkumisen iloa. Zumba tunnilla kaikki saavat tanssia omalla tyylillään. Zumba® on energinen ja vauhdikas fitness-tanssitunti latinalaisten rytmien tahdissa, lisämausteena kansainvälisiä rytmejä. Tansseja ovat mm. merengue, salsa, reggaeton, cumbia, soca, rock, swing, tango, flamenco ja vatsatanssi jotka toteutetaan intervallina. Tunti treenaa niin mieltä kuin kehoa. Zumban on kehittänyt kolumbialainen Alberto "Beto" Perez.

Rullaenyttely

Rullavenyttely on tarkoitettu palauttavaksi harjoitteeksi. Tunnilla huolletaan kroppaa lihasryhmä lihasryhmältä, poistetaan lihas- ja kalvokireyksiä.

Toiminnallinen voima

Ensisijaisesti voimaa kehittävää harjoittelua.
Toiminnallisten liikkeiden kauttaa kehität samalla kehonhallintaasi ja saat kroppasi treenattua päästä varpaisiin.
Tehokas uutuus!

Barre Move

Barre Move on maailmalla suureen suosioon nousseen Barren Ruotsissa kehitetty treenikonsepti. Sen tärkeimmät inspiraatiot ovat klassinen baletti, jooga ja toiminnallinen harjoittelu. Se on tehokas, mutta lempeä koko vartalon treeni, joka auttaa parantamaan ryhtiä, kehonhallintaa, tasapainoa, liikkuvuutta ja lisäämään voimaa. Aiempaa baletti- tai joogakokemusta et tarvitse, sillä tunnilla harjoitukset ja liikkeet perustuvat helppoihin perustekniikoihin. Tunnilla käytetään balettitankoa tai keppiä harjoituksen tukena.